Auto

Een betaalbare autoverzekering voor iedereen

Iedereen kan in een verkeersongeval verzeild raken, met schade aan derden of uzelf tot gevolg. Weten dat u via ons kantoor een kwalitatieve autoverzekering hebt afgesloten, is dan een hele geruststelling. Ontdek onze diverse autoverzekeringen, elk met hun specifieke dekkingen en opties.

BA Auto: de basis van elke autoverzekering

Een verzekering BA Auto dekt de schade die u met uw voertuig veroorzaakt aan derden. Deze polis is verplicht voor elk voertuig dat zich op de openbare weg begeeft. Ze bestaat uit een aantal vaste dekkingen die bij elke verzekeraar dezelfde zijn. Bij de meeste maatschappijen is ook een dekking Bijstand na ongeval inbegrepen. Indien u ook uw eigen schade wilt verzekeren, vult u uw BA-polis verder aan met een bestuurdersverzekering of Omnium-dekking.

Wat is gedekt door een BA-autoverzekering?

  • Lichamelijke schade: verwondingen, letsels en hun gevolgen of overlijden aan derden en vervoerde personen, behalve de bestuurder.
  • Stoffelijke schade

Het schadebedrag dat wordt uitgekeerd in geval van fysieke schade is onbeperkt. Voor stoffelijke schade veroorzaakt door brand of een explosie geldt een plafond van 100.000.000 euro per schadegeval. Voor aanhangwagens tot 750 kg is er gratis dekking.

Aanvullende dekkingen bij uw BA autoverzekering

Het is het onze plicht om u correct te informeren en te adviseren over de autoverzekering die het best past bij uw behoeften. Ons motto: beter voorkomen dan genezen. Overweeg daarom ook deze dekkingen:

Rechtsbijstand

Een aanvullende rechtsbijstandverzekering beschermt u tegen hoge gerechtskosten na een ongeval of bij een juridisch conflict met derden.

Bestuurdersverzekering

Verzeker uw eigen fysieke schade en medische kosten als bestuurder.

Kleine omnium

Een kleine omnium of ‘mini-omnium’ beschermt u tegen diefstal en plotse schade door bv. Brand, glasbreuk, overstroming of aanrijding met dieren.

Grote Omnium

Met een grote omnium of ‘full omnium’ is alle schade aan uw voertuig gedekt, ook wanneer u zelf aan de oorzaak ligt van een ongeval of blikschade.

Bijstand

Een aanvullende bijstandverzekering in geval van pech onderweg zodat u alsnog op uw bestemming geraakt.

Vragen hierover?

Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u eerstdaags.

Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen