Vertrek met een gerust gemoed op reis

Ga je binnenkort op reis? En wil je dat met een gerust hart doen? Sluit dan voor je vertrek een reisbijstandsverzekering af. AG Insurance beschikt met Top Bijstand over een complete bijstandsservice die je gezin en je voertuig optimaal verzekert. De klok rond, in België en in het buitenland.

Pechverhelping voor je voertuig

Loopt je reis niet zoals verhoopt door een panne, een platte band of een ongeval. Dankzij Top Bijstand kan je snel weer op weg. Je wagen wordt ofwel ter plaatse hersteld ofwel getakeld naar een garage.

Duurt de herstelling meer dan 24 uur of wordt je auto gestolen? Dan krijg je een vervangwagen voor 7 dagen in het buitenland (of 15 dagen in België).

Bijstand bij ziekte of ongeval op reis

Word jij of een van je gezinsleden ziek op reis of raak je gewond? Top Bijstand vergoedt medische en hospitalisatiekosten op reis tot 50.000 euro per persoon. Ook de eventuele repatriëringskosten en reddingskosten vallen onder deze reisverzekering. Zo vermijd je extra kopzorgen en kan je volledig focussen op je herstel.

Bijstand bij beschadiging van je woning

Raakte je woning beschadigd waardoor je er tijdelijk niet in kan wonen? Top Bijstand helpt je een hotel te vinden, vergoedt de hotelkosten en zorgt voor de bewaking van je woning.

Tegelijk word je geholpen in de zoektocht naar vakmannen die je woning snel kunnen herstellen. Denk aan slotenmakers, glasfirma’s, loodgieters, elektriciens of schrijnwerkers.

Top Bijstand van AG Insurance in een notendop

  • Pechverhelping in het buitenland en in België
  • Vervangwagen bij herstelling van meer dan 24 uur
  • Bijstand bij ziekte of ongeval in het buitenland en in België
  • Medische bijstand en repatriëring
  • Bijstand bij schade aan je woning
  • 24 uur op 24 uur, 7 dagen op 7 bereikbaar
  • Maatwerk mogelijk voor de limiet van de medische kosten en de categorie van de vervangwagen.

Met een gerust gemoed op reis?

Sluit nog snel een reisbijstandsverzekering af voor je vertrekt. Vraag hieronder je offerte aan of bel ons op 03 773 49 54.

Met een gerust gemoed op reis?

Sluit nog snel een reisbijstandsverzekering af voor je vertrekt.

Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen