Ontzorg je nabestaanden met een uitvaartverzekering

Wil je je nabestaanden, bovenop het verdriet, niet ook nog eens belasten met de kosten en de zorgen die bij je uitvaart komen kijken? Kies dan voor een uitvaartverzekering die jou gemoedsrust geeft tijdens je leven en je familie na je overlijden.

Je uitvaart financieel geregeld

Een uitvaartverzekering zorgt ervoor dat de kosten die bij je begrafenis of crematie komen kijken gedekt zijn. Dat is allerminst een overbodige luxe, want een gemiddelde uitvaart kost al snel 5.000 euro. Tel daar nog de eventuele koffietafel, grafsteen of grafconcessie bij en de totale kostprijs voor je nabestaanden loopt al op tot 7.0000 euro. Door tijdens je leven al te kiezen voor een uitvaartverzekering vermijd je dat je familie na je overlijden ook nog eens een financiële opdoffer te verwerken krijgt of meteen je erfenis moeten aanspreken.

Compleet uitvaartzorgplan

Uitvaartverzekeraar DELA zorgt voor maximale ontzorging dankzij een allesomvattend Uitzorgplan. Dat gaat een stap verder door niet enkel de gangbare kosten van een uitvaart te dekken, maar de nabestaanden optimaal te ondersteunen voor, tijdens en na de uitvaart. Zo komt de consulent nabestaandenzorg na de uitvaart langs om je familie te helpen en te adviseren bij de praktische beslommeringen. Ook rouwbijstand door een psycholoog is standaard in dit plan inbegrepen, net als extra diensten voor je gezin, zoals kinderoppas of gezinshulp.

Uitvaartverzekering over de grenzen heen

Overlijd je in het buitenland? Dan dekt de uitvaartverzekering de repatriëringskosten. Ook wanneer je nabestaanden vervroegd hun reis moeten afbreken, komt de uitvaartverzekering tussen in de reiskosten om terug naar België te keren.

Premie op maat

Bij een uitvaartverzekering kies je zelf het verzekerde bedrag (het kapitaal dat beschikbaar is om de uitvaart te regelen) en de looptijd van je premiebetalingen. Wanneer je de premie betaalt, kies je zelf: maandelijks, halfjaarlijks, jaarlijks of in één keer. Betaal je de premie in stukjes? Dan ben je vanaf de eerste betaling verzekerd voor het volledige bedrag. Dat betekent dat je familie het verzekerde kapitaal volledig uitgekeerd krijgt mocht je bij je overlijden de verzekering nog niet volledig betaald hebben.

Conclusie

Met het DELA Uitvaartzorgplan bezorg je je familie gemoedsrust na je overlijden. De kosten die bij je uitvaart komen kijken, zijn namelijk gedekt op basis van het verzekerde kapitaal. Bovendien kunnen je nabestaanden voor, tijdens en na je begrafenis rekenen op administratieve en praktische bijstand.

Vragen / offerte

Heeft u vragen of wenst u een vrijblijvende offerte? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u zo snel mogelijk.

Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen