Is uw gezin voldoende beschermd bij onvoorziene omstandigheden?

Heeft u een schuldsaldoverzekering afgesloten om de hypotheek af te dekken in geval van uw overlijden? Dat is een uitstekende eerste stap, maar uw gezin heeft mogelijk meer nodig om hun toekomst veilig te stellen. Ontdek waarom een uitgebreide overlijdensverzekering onmisbaar is.

De echte kosten van het leven na verlies

Een hypotheek vrij van schuld is één ding, maar het leven gaat door, met zijn dagelijkse kosten en toekomstdromen. Van onderhoudskosten tot onderwijs voor de kinderen, het financiële plaatje bij het wegvallen van een partner kan overweldigend zijn.

Het belang van een doorstartkapitaal

Een doorstartkapitaal via een overlijdensverzekering kan de financiële stabiliteit van uw gezin waarborgen. Dit kapitaal zorgt ervoor dat uw gezin hun levensstandaard kan behouden zonder uw inkomen.

Hoeveel heeft uw gezin nodig?

Het bepalen van de grootte van het doorstartkapitaal is cruciaal. Overweeg de lopende en toekomstige uitgaven om de nodige financiële dekking te berekenen, en verzeker een bedrag dat de levensstandaard van uw gezin behoudt.

Een betaalbare oplossing voor levenslange zekerheid

Een aangepaste overlijdensverzekering hoeft niet duur te zijn. Ontdek hoe een verzekering met een afnemend kapitaal kan zorgen voor een betaalbare premie, terwijl het toch de noodzakelijke bescherming biedt.

Conclusie

Terwijl u werkt aan het opbouwen van vermogen voor uw gezin, vergeet niet om ook hun toekomst veilig te stellen bij uw onvoorziene afwezigheid. Een goed geplande overlijdensverzekering is daarvoor essentieel.

Vragen / offerte

Heeft u vragen of wenst u een vrijblijvende offerte? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u zo snel mogelijk.

Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen